Lenzen bestellen

Lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

Draag jij al reeds lenzen om je ogen te corrigeren of ben je van plan om op korte termijn lenzen te gaan dragen? Dan is het goed om te weten dat je zachte lenzen en lenzenvloeistof tegenwoordig gemakkelijk en wel heel voordelig online kan bestellen. Als je vroeger lenzen wou kopen moest je een bezoekje aan de opticien of optiekzaak brengen. Een bezoekje aan de opticien of optiekzaak kan echter nog steeds om je lenzen en lenzenvloeistof te kopen, alleen ben je in de meeste gevallen een stuk duurder uit dan dat je deze online gaat bestellen

Wil je lenzen laten aanmeten omdat je nog nooit eerder lenzen hebt gedragen dan moet je wel eerst een bezoekje brengen aan een lensspecialist of optometrist. Deze kan door middel van verschillende testen en een oogmeting je exact vertellen welke sterkte en welk type lens het beste voor je is. In de meeste gevallen zal de oogmeetkundige voor deze ogentest en lenzen advies een klein bedrag in rekening brengen. Heb je alle gegevens en weet je welke lenzen voor jou geschikt zijn? Dan kun je je lenzen online bestellen en hierdoor bespaar je dus aanzienlijk op je lenzen en lenzenvloeistof aanschaf.

Lenzen bestellen

Het maakt niet uit welk type of welke soort zachte lenzen dat je wil bestellen het is eigenlijk allemaal wel online te bestellen. Harde lenzen zijn echter niet online te bestellen, wil je deze toch aanschaffen of moet je voor harde lenzen kiezen vanwege een hoge sterkte of cilinder dan moet je toch bij de opticien, lensspecialist of optometrist zijn.

Ben je niet toegewezen op harde lenzen, dan kun je voor zachte lenzen kiezen. Zachte lenzen hebben ook nog eens als voordeel dat deze erg fijn zitten, je voelt ze eigenlijk niet eens zitten omdat ze zo dun zijn. Als je zachte lenzen online besteld dan kun je kiezen uit daglenzen, weeklenzen of maandlenzen. Bestel je weeklenzen of maandlenzen dan zul je er ook lenzenvloeistof bij moeten bestellen om ze te onderhouden. Bestel je daglenzen dan hoef je geen extra flessen lenzenvloeistof te kopen omdat elke daglens apart zit verpakt in een houdertje met vloeistof.